Agnes Bruneel - woordkunstenares
   
 

Reacties

Hier vind je een bloemlezing van de verschillende reacties naar aanleiding van de optredens van Agnes.
Wil je zelf ook een reactie bezorgen aan Agnes? Dit kan steeds via info/AT/agnesbruneel.be

Reacties na première NIET JONG, WEL COOL… ZO NU EN DAN! van 6 en 7 april 2024

Dag Agnes,
Ook langs deze weg wil ik u met véél respect van harte feliciteren met jouw zéér geslaagd optreden. Ik heb er echt van genoten.
Jef en Chris

Dag Agnes,
Wat zie je er nog jong uit, nog geen haar veranderd! Bedankt om ons uit te nodigen naar jouw voorstelling van gisteren. Het was schitterend, jouw enthousiasme spat eruit! Vele dingen zullen in ons hoofd blijven spelen. En zo fantastisch dat je dit kan doen met familie en kleinkinderen. Ik wens je dat je dit nog héééél lang mag doen.
Christine

Agnes,
We vonden de voorstelling gisteren gebracht door jou, je muzikanten en kleinkinderen prachtig !
De woorden, je stem, de klank, de uitstraling en de intermezzo's van je kleinkinderen, .... het blijft nazinderen !
Proficiat om zoveel moois te brengen. Na het optreden konden we ook heel wat mensen ontmoeten die we kennen. Dit biedt warmte en verbinding waardoor we weer wat opgeladen zijn.
Mieke

Dag Agnes!
Gisteren was ik niet alleen aanwezig in De Stekke ! Zoveel mensen die je wist te ontroeren door wat jij en je team brachten. Soms kippenvelmomenten, kropjes in de keel, glimlachjes op ons gezicht Zoveel talent die samengebracht werd: muzikaal, woordkunst, elegante danspasjes. (Je gaf talenten door aan je jongste kleinkind ! Hoe wonderlijk is het leven ! ) Je raakte ons allen tot in ‘t putteke van onze ziel. De wijsheid die je strooide was zo positief en uit het leven gegrepen. Er ging zoveel kracht en schoonheid van uit. Zo ‘ n goed idee om te putten uit de boeken van Hendrik Groen. De liedjes die je koos , of er een eigen draai aan gaf, waren niet alleen helder en schoon gezongen, maar pasten wonderwel in ‘t geheel. Zo creatief, ludiek , wijs… een waar cadeau ! “Heb het leven lief !” Een boodschap om te koesteren in goeie en kwade dagen. Dankjewel en ik wens je nog een gezonde , gelukkige en tevreden toekomst in lengte van jaren.
Monique

We hebben genoten van de première. Heel mooie voorstelling. Wetende wat blijkbaar op ons afkomt zijn we genoodzaakt ons toch nog jong te voelen nu....
Dikke proficiat voor de ganse ploeg !
Vele groeten
Joke

Dag lieve Agnes !
Wat heb je weeral zo'n mooie voorstelling gegeven ! Alles vloeide zo prachtig in elkaar, jouw teksten, liederen, muzikale begeleiding en ...jouw leuke kleindochtertjes...ik heb er zo van genoten met een lach en een traan … Jammer dat ik zo snel weg moest anders had ik jou zeker gesproken en vooral 1000x gefeliciteerd
Magda

Lieve Agnes,
Onze grote waardering voor wat je gisteren gepresteerd hebt. Het is zo herkenbaar, je hebt weer jouw hart laten spreken. Ook de muzikale begeleiding was genieten. Jouw kleinkinderen waren in topvorm. Je mag terecht fier zijn.
Dankbare groetjes
Luc en Marie-Claire

Dag Agnes,
Ik wou je nog laten weten dat ik jouw programma en optreden echt heb kunnen smaken. De speelse benadering en bij momenten schalkse communicatie van toch een 'gewichtig' en 'fataal-finaal' menselijk gebeuren, voelde aangenaam aan. De dansante inbreng van jouw kleindochters was ook een voltreffer.. Het zorgde voor nog meer letterlijke en figuurlijke lichtvoetigheid. Ze kunnen echt goed choreograferen, het spel met vorm en wisselende dynamieken, synchroon met de muziek, was esthetisch schoon!
Ik vind ook dat je met de dag beter wordt.. Je bent in jouw declameren en zingen minder expliciet en academisch. De naturel komt meer bovendrijven. Voor mij voelt dat authentieker en toegankelijker aan.
Nog een dikke pluim voor jou, jullie!
Joris

Beste Agnes
Je hebt ons gisteren erg geraakt. Het optreden was buitengewoon goed: de teksten, de liedjes, de muzikale begeleiding. Tijdens de pauze (wij bleven zitten) hoorden we rondom ons niets dan lof.
Ik kan niet vergelijken met vroeger, want het laatste waaraan we deelnamen was ook met Hilde en het nichtje. Je hebt vroeger twee keer deelgenomen in Lendelede. Ik hoor Jean Tahon nog zeggen: dit optreden is het beste dat we tot nog toe gehoord hebben. Ik vind de woorden niet om uit te drukken hoe goed je optreden was. Het optreden van je kleinderen hielp ons om wat vooraf werd gezegd wat te laten bezinken en na te denken. Echt waar Agnes: het onderwerp handelde over ouder worden, maar je was geen zeventiger die voor ons stond. Zo'n optreden is zo goed om je geheugen fris te houden. Ik hoop het beste voor jou, maar eens je de tachtig nadert moet je al eens zoeken naar namen. Wat me bijzonder (en ook Willy) ontroerde was het slotlied.
Daarvoor kreeg je een staande ovatie.
Christine en Willy

Sprekend wondermooie teksten, schitterende zang en dicht ...wat een stuk, wat een begeleiding , wat een musicanten EN pianist , soms tranen in de ogen. Je raakt , je verwoordt ons gevoel ,je stijl is uniek en verdient groter applaus , je bloeit op het podium ! Dankbaar voor dit moois! Spreid dit en de boodschap verder....ontmoetingscentra' s vol !!
Fabienne en Didier

Goeie Avond Agnes,
dikke proficiat voor uw voorstelling. We hebben er van genoten. We hebben jullie niet meer gezien, maar wil je zeker de groeten doen aan iedereen van ons. Het was heel mooi en confronterend tegelijk. En dat ons dat allemaal te wachten staat...... Heel veel lieve groeten.
Marianne en Lieven

Hallo Agnes,
Ik heb gisteren echt genoten beter dan een televisie-avond.Dikke proficiat voor U en U Muzikanten en Je twee kleinkinderen.
Annie Tanghe

Een tof optreden gisteren. Mijn vriendinnen hebben er ook van genoten. Wat ben jij nog altijd mooi op het podium (anders ook natuurlijk) maar speciaal daar achter je micro, ik voel nog altijd diezelfde bewondering ! Proficiat 
Regien

Amai Agnes,
wat een avond! Van harte proficiat voor jou, voor de muzikanten en voor jou toffe kleinkinderen die met heel veel plezier meegewerkt hebben. Ik denk dat we ons niet half kunnen indenken hoeveel tijd en energie hierin gaat... chapeau!
Rosanne